BİTLİS / TATVAN - Kırkbulak Şehitler İlkokulu

Ara

BAKANLIĞIMIZIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILMAKTA OLUP , ÖĞRENCİLERİN DİL KÜLTÜR BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK AYLIK ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.

May

OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR İÇİN BİLGİLENDİRME YAZISIDIR. KAFANIZDAKİ SORU İŞARETLERİNE CEVAP OLMASI ADINA YAZILMIŞTIR. ÖNCELİKLE OKULUMUZA 2023 İTİBARİ İLE 1 SINIF ,1 OKUL ÖNCESİ VE ORTAOKUL BÖLÜMÜ İÇİN BEDEN EĞİTİMİ NORMLARI AÇILMIŞTIR.

OKULUMUZ İLK VE ORTAOKUL OLMAK ÜZERE 9 DERSLİKTİR.

AKILLI TAHTA VE İNTERNETİMİZ VARDIR.

TATVAN ŞEHİR MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTA VE ULAŞIM AÇISINDAN OLDUKÇA KOLAYDIR.

OKUL ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR. ( ÜCRETİ BU SENE İÇİN 530 TL DİR.)

TATVAN ' DA KİRALIK EV BULMA KONUSUNDA PROBLEM YAŞANMAZ VE KİRALAR ŞU ANKİ TÜRKİYE ŞARTLARI İÇİN OLDUKÇA UYGUNDUR. ( 2000 TL /3000 TL ARASI KİRALAR)

ŞEHİR HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAMAKLA BİRLİKTE YAZ KIŞ AYRI GÜZELLİKTEDİR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK DÜZEYİ ORTA SEVİYEDİR. SINIFLAR 10-20 ARASIDIR.

BEDEN EĞİTİMİ İÇİN 8 SAAT DERSİMİZ VE SEÇMELİLER İLE BERABER MAAŞ KARŞILIĞI DOLDURULUR AYRICA İSTEMESİ HALİNDE BAŞKA OKULA GÖREVLENDİRİLİP EK DERS ALMASINA YARDIMCI OLUNUR.

TEK SIKINTI TATVAN ÇOK TERCİH EDİLEN BİR İLÇE OLDUĞU İÇİN SIRALAMA KONUSUNDA BİLGİ ALIP ÖYLE TERCİH YAPIN. ÖLÜ TERCİH OLMASIN.

BUNLARIN DIŞINDA KAFANIZA TAKILAN BİR ŞEY OLURSA BİZLERİ ARAYABİLİRSİZ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

İLETİŞİM : 05379102713

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Abdullah Yüzer'in katılımıyla kütüphanemizin açılışını yaptık. Vermiş oldukları maddi manevi desteklerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

TATVAN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MEHMET EMİN GEYLANİ ,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ABDULLAH YÜZER VE DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZE BU GÜZEL GÜNDE YANIMIZDA OLDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okul Müdür Yardımcımız Alper VURAL'ın gözetiminde öğrencilerimizle halı saha da spor etkinliği yaptık. Öğrencilerimiz bu etkinlikten çok memnun oldular. Müdür Yardımcımız Alper VURAL'a ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz.

Mustafa AKSOY

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ BİR ÖĞLE YEMEĞİNDE AİLECE KUTLADIK.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Kas

SEVGİLİÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER OKULUMUZUN ETRAFINA 50 ADET FİDAN DİKTİK.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını öğrencilerimizin günün anlam ve önemine dair şiir ve konuşmalarla kutladık. Cumhuriyet güneşi üstümüzden hiç eksik olmasın...Yaşasın CUMHURİYET...

Kas

Azim ve kararlılıkla çevremizi ve okulumuzu daha iyi ve daha güzel yapabilmek için başlattığımız tadilat ve tamiratlar sona ermiştir. Bu süreçte bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin KORKMAZ'a , İl Milli Eğitim  Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin Uludağ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdullah Yüzer'e ve emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ederiz.

OKUL VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ.

Değerli çalışma arkadaşlarım ve sevgili öğrencileriimizle beraber kapsamlı bir şekilde okul ve çevre temizliği yaptık. Herkese gönülden teşekkürler