BİTLİS / TATVAN - Kırkbulak Şehitler İlkokulu

Kırkbulak Şehitler İlkokulu

Kırkbulak Şehitler İlkokulu BİTLİS/TATVAN
Vizyon
Vizyonumuz; yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünya´yı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu , sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz; eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren bir ilkokul olarak; eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğretim kurumlarına daha fazla nitelikli öğrenci göndermek, birbirine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek topyekün değişim ve kalkınma sağlamak.
Spor başarılarımız
Öğretim Şekli :Tam gün
Başlama 08:40 Bitiş 14:20
Kalorifer sistemi
OKUL ÖĞRETMEN SERVİSİ
Kırkbulak köyü Tatvan/ Bitlis
15 km
1,2,3 ve 4. sınıflarımız 1´er şube , anasınıfımız 1 şubedir.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ TATVAN MERKEZE YAKIN ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR. SINIF MEVCUTLARIMIZ 10-15 ÖĞRENCİDİR. AKILLI TAHTA VE İNTERNET MEVCUT.